Fórum
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 1 / 11
Fórum » Filmek és Sorozatok » Filmek » Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016 (Cam-Hun-MD)
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016
onlinefilmekDátum: Szerda, 2016-12-14, 1:28 AM | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 6313
Hírnév: 0
Állapot: Offline


Rendező:
Will Speck
Josh Gordon

Szereplők:
T.J. Miller
Jennifer Aniston
Courtney B. Vance
Jason Bateman
Kate McKinnon
Olivia Munn

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

http://youwatch.org/fxjz3eoolx38
http://vidzi.tv/hux1dpbu4909.html
http://vidto.me/gze8pukb142y.html
http://thevideo.me/jgwtuiym2r4f
http://streamplay.to/12q30x2w86v1
https://openload.co/f....NXA.avi
https://www.flashx.tv/p75yn9w5j9sf.html
 
Fórum » Filmek és Sorozatok » Filmek » Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016 (Cam-Hun-MD)
Oldal 1 / 11
Keresés: