Onlinefilmek
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Filmek és Sorozatok » Filmek » Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016 (BDRIP-HUN)
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016
onlinefilmekDátum: Szerda, 2016-12-14, 1:28 AM | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 10201
Hírnév: 0
Állapot: Offline


Rendező:
Will Speck
Josh Gordon

Szereplők:
T.J. Miller
Jennifer Aniston
Courtney B. Vance
Jason Bateman
Kate McKinnon
Olivia Munn

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

http://youwatch.org/tn8mw01bunt4
http://vidup.me/nu9yor9x4zrp
https://thevideo.me/p8aavwvadi57
https://openload.co/f....264.mkv
https://www.flashx.tv/u9s84hxeerfe.html
 
Fórum » Filmek és Sorozatok » Filmek » Hivatali karácsony (Office Christmas Party) 2016 (BDRIP-HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: